Deze partners ontwikkelen Stakenbeek fase 2

Stakenbeek fase 2 is een gezamenlijk initiatief van Trebbe en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling.

Trebbe

Trebbe is een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt. Al meer dan 110 jaar zijn we solide en wendbaar. En dat blijven we. We staan stevig in de realiteit van nu en straks. We weten wat er speelt in onze branche en de maatschappij, volgen dat op de voet en passen ons daarop aan. Het ontwikkelen en bouwen van duurzame en gezonde leefomgevingen, dat doen we met aandacht voor meervoudige waarde. We hebben aandacht voor onze aarde, de maatschappij, de mensen die in onze leefomgevingen leven, maar ook de mensen die het ontwikkelen en bouwen. Want dat doen we het liefst samen. Of je nu klant, co-maker of leverancier bent; wij werken en vernieuwen graag samen en staan naast je als betrokken partner.

We zetten in op langdurige samenwerkingen en werkplezier. Daarbij houden we van de menselijke maat. De toekomst gaan we vol vertrouwen en met een gezonde portie realiteitszin tegemoet. We volgen wat er om ons heen gebeurt en zien we kansen dan pakken we die vast. Veranderingen moedigen we aan. Behalve als het om onze cultuur gaat; die houden we graag zoals die is. Met een nuchtere kwinkslag en hart voor mensen, ons bedrijf en de branche. Dat is typisch Trebbe, alleen dan bouwen we samen aan geluk!

Kijk voor meer informatie op www.trebbe.nl.

BPD

BPD (onderdeel van de Rabobank), ontwikkelt integrale woongebieden en kleinschalig commercieel vastgoed. Het is haar ambitie om plekken te creëren waar het goed wonen, werken, leven en recreëren is. BPD is marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke als uitleglocaties. Er wordt hierbij sterk ingezet op nauwe samenwerking met kopers, overheden, maatschappelijke organisaties en andere marktpartijen. Dankzij die geïntegreerde aanpak opereert ze vanuit draagvlak en betrokkenheid. Met haar concepten en gebiedsontwikkelingen streeft BPD naar een optimaal rendement op het gebied van wonen, comfort en duurzaamheid.

Kijk voor meer informatie op www.BPD.nl.

Trebbe
BPD
Lees meer Veelgestelde vragen
Blijf op de hoogte Nieuwsoverzicht