Zo centraal ligt Stakenbeek

Stakenbeek fase 2 ligt aan de rand van het centrum van Oldenzaal in Twente. Het gebied ligt tussen de Groene Loper, de Boerskottenlaan, het spoor en de beek ‘de Stakenbeek’. Ondanks de groene inrichting zijn door de centrale ligging alle voorzieningen die je nodig hebt in de buurt. Je bent namelijk zo met de fiets in het centrum van Oldenzaal. Wandelpaden, fietsroutes, OV en Snelwegen, alles is binnen handbereik!

FIETS

De omgeving van Oldenzaal is groen en waterrijk en met de fiets is het daarom heerlijk om de buurt te verkennen. Zo kun je snel van A naar B en alles is binnen fietsbereik. Stakenbeek ligt aan de rand van het centrum dus binnen een paar minuten ben je op de Groote Markt. Ook ben je in 10 minuten fietsen bij het strand van het prachtige Recreatiegebied Het Hulsbeek waar je kunt wandelen, mountainbiken of zwemmen.

OV

Geen rijbewijs? Geen probleem. Oldenzaal heeft een treinstation dat je gemakkelijk met de fiets kunt bereiken vanuit Stakenbeek fase 2. De trein brengt je in een mum van tijd naar de omringende steden zoals Enschede (24 minuten) of Hengelo (7 minuten). Ook ben je in 24 minuten met bus 62 vanaf station Oldenzaal op station Enschede. Ideaal toch?

AUTO

Stakenbeek fase 2 ligt heel centraal zodat je makkelijk het centrum en de omringende steden met de auto kunt bereiken. In Enschede ben je via de N733 in ongeveer 20 minuten. Naar Almelo rij je via de N343 en N349 in een half uurtje en de plaats Hengelo bereik je via de A1 ook in 16 minuten. Ook de omringende dorpen zijn via provinciale wegen heel makkelijk te bereiken.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Ook wonen in Stakenbeek? Bekijk het woningaanbod